drinks & bites

In onze lounge en serre geniet u van ons uitgebreide ontbijtbuffet, een lekkere lunch of een kopje vers gezette koffie met appelgebak. Ook 's avonds kunt u hier een keuze maken uit diverse gerechten, zoals onze Zwitserse kaasfondue of Fondue Chinoise. Wat is er fijner dan na een heerlijke dag op ons mooie eiland samen te genieten van een goed glas wijn of u te laten adviseren over één van onze gin-tonics of diverse andere cocktails. 

 

Drinks 

Op de sfeervolle loveseats in onze serre of op ons gezellige terras is het heerlijk vertoeven onder het genot van één van onze drinks. De drankkaart van Kogerstaete bevat diverse Texelse specialiteiten. Wat dacht u van een smakelijke Texelse Skuumkoppe, een Moscow Mule met TX Wodka, een Texelse koffie of een warme chocolade van de Texelse Chocolaterie met óf zonder een shot Strender stropertje? Op onze uitgebreide drankenkaart vindt u vast uw favoriete drankje. 

Bekijk onze drankenkaart Drankenkaart

 

Wijnkaart 

Ook de wijnen en bubbels op onze wijnkaart hebben we met zorg voor u uitgezocht. Houdt u van een volle smaak, een fijne bubbel of een zwoele wijn met een pittige afdronk? Op onze wijnkaart staat voor ieder wat wils. Via Argentinië naar Italie, verder langs Frankrijk, Spanje & Duitsland, wij selecteerden de beste wijnen voor onze gasten. Mocht u zelf de keuze niet kunnen maken, adviseren wij u graag. Komt de fles niet helemaal op, dan kunt u deze in onze wijnklimaatkast weg laten zetten of meenemen naar uw kamer. Neem vooraf alvast een kijkje op onze wijnkaart.

 

 

Bites

Op ons bitesmenu vindt u diverse smakelijke gerechten die wij vers voor u bereiden. Nacho's uit de oven, spicy gamba's, verse Burrata, huisgemaakte flammkuchen of een van onze Zwitserse fondue's. Wilt u iets hartigs voor bij de borrel? Bestel dan een portie dim sum, Texelse runderbitterballen of lamsvleeskroketjes. U vindt alles op het met zorg samengestelde bitesmenu. 

 

Bekijk ons bitesmenu Bitesmenu