drinks & bites

In onze lounge en serre kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet, een lekkere lunch, een kopje vers gezette koffie met appelgebak en s'avonds een keuze maken uit diverse verschillende gerechten, zoals onze Zwitserse kaasfondue of Fondue Chinoise. Wat is er fijner om na een heerlijke dag op ons mooie eiland samen te genieten van een goed glas wijn of u te laten adviseren uit een van onze 10 verschillende Gin Tonics en diverse andere cocktails. 

 

Drinks 

Op de sfeervolle loveseats in onze serre of op ons gezellige terras is het heerlijk vertoeven onder het genot van één van onze drinks. De drankkaart van Kogerstaete bevat diverse Texelse specialiteiten. Wat dacht u van een smakelijke Texelse Skuumkoppe, een Moscow Mule met TX Wodka, een Texelse koffie of een warme chocolade van "De Texelse Chocolaterie" met of zonder een shotje Strender stropertje? Op onze uitgebreide drankenkaart vind u vast uw favoriete drankje. Neem vooraf alvast een kijkje op onze drankenkaart.

Bekijk onze drankenkaart Drankenkaart

 

Wijnkaart 

Ook de wijnen en bubbels op onze wijnkaart hebben we met zorg voor u uitgezocht. Houd u van een volle smaak, een fijne bubbel of een zwoele wijn met een pittige afdronk. Op onze wijnkaart vindt u voor ieder wat wils. Via Argentinië naar Italie en verder langs Frankrijk, Spanje & Duitsland, wij selecteerden de beste wijnen voor onze gasten. Mocht u zelf de keuze niet kunnen maken, adviseren wij u graag. Komt de fles niet helemaal op, dan kunt u deze in onze wijnklimaat kast weg laten zetten of meenemen naar uw kamer. Neem vooraf alvast een kijkje op onze wijnkaart.

 

 

Bites

Op ons bitesmenu vindt u diverse lekkere gerechten die wij vers voor u bereiden. Nacho's uit de oven, spicy gamba's, verse Burata, huisgemaakte Flammkuchen of een van onze Zwitserse fondue's. Wilt u iets hartigs voor bij de borrel? Wat denkt u van een portie Dim Sum of onze Texelse runderbitterballen en lamsvleeskroketjes. U vindt alles op het met zorg samengestelde menu. Neem vooraf alvast een kijkje op ons bitesmenu.

 

Bekijk ons bitesmenu Bitesmenu