Onze kamerprijzen zijn prijzen per kamer, per nacht, op basis van 2 personen, tenzij anders vermeld.
Onze prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting
Check-in is mogelijk tussen 15.00 uur & 22.15 uur
Check-out is mogelijk tussen 8.30 uur & 11.00 uur
In een aantal type kamers en suites is het mogelijk meer dan 2 personen op de kamer te nemen. De kosten zijn dan als volgt: 0 t/m 2 € 20,-, 3 t/m 13 € 40,-, vanaf 14 jaar € 50,- p.p.p.n dit is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.
Hotel Kogerstaete behoudt zich het recht de kamerprijzen op ieder moment te wijzigen.
Huisdieren zijn alleen welkom na telefonisch contact en bevestiging vanuit het hotel. De kosten per hond bedraagt € 25,- per nacht.
Roken is in het gehele hotel niet toegestaan. Wanneer wij een rooklucht in de kamer constateren zijn wij genoodzaakt € 250,- schoonmaakkosten in rekening te brengen.
Hotel Kogerstaete beschikt over 18 gratis parkeerplekken. U kunt deze plekken niet reserveren en u heeft geen garantie op een plek.
Bij het maken van uw reservering bent u overeengekomen akkoord te gaan met de Uniforme Voorwaarden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. (Artikel 9.2.2. is belangrijk bij het annuleren van een reservering.) klik hier voor de voorwaarden.

Persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 geldt in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), wetgeving die de privacy van burgers, en dus onze gasten beter moet beschermen. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. De AVG stelt strenge eisen aan hoe wij als ondernemer om moet gaan met persoonsgegevens. Uiteraard respecteren wij deze voorwaarden volledig. Echter bij het afnemen van een dienst of het maken van een reservering bij Hotel Restaurant Kogerstaete gaat u stilzwijgend akkoord met onze algemene voorwaarden. Eveneens als de opslag van uw privé gegevens als naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van communicatie omtrent onze services en diensten en uw reservering. Hotel Kogerstaete zal uw gegevens niet verstrekken aan derde en gebruikt uw gegevens enkel voor het maken van een reservering, het afnemen van diensten en directe communicatie. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, vernemen wij dit graag van u zodat wij uw gegevens uit ons systeem kunnen verwijderen.

Annuleringsvoorwaarden

Onderstaande gunstige annuleringsvoorwaarden gelden alleen wanneer u rechtstreeks reserveert bij Hotel Kogerstaete. Wanneer u een boeking plaatst via een derde partij zoals Booking.com dan gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld bij de derde partij, u dient in geval van annulering zelf contact op te nemen met het bedrijf waar u de boeking heeft gemaakt.


Annuleringsvoorwaarden individuen (flexibel rate)

Bij annulering tot 7 dagen voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering tussen 7 en 3 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen..
Bij annulering tussen 3 dagen en 24 uur voor de ingangsdatum is de gast gehouden 70% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Wij houden hier als ingangstijd 12.00 uur aan.
Elk vooruitbetaald bedrag zal binnen 3 dagen naar bevestiging van de annulering aan de gast worden terugbetaald indien een van de bovengenoemde voorwaarden van toepassing is.

Groepreserveringen zijn reserveringen voor meer dan 3 kamers (flexibel rate)

Bij annulering tot 14 dagen voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering tussen 14 en 7 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering tussen 7 en 3 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering 3 dagen of minder voor de ingangsdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Wij houden hier als ingangstijd 12.00 uur aan.
Elk vooruitbetaald bedrag zal binnen 3 dagen naar bevestiging van de annulering aan de gast worden terugbetaald indien een van de
bovengenoemde voorwaarden van toepassing is.

Reserveringswaarde betreft de totaal reservering inclusief overnachtingen, ontbijt, lunches, diners, breaks of andersoort geoffreerd en bevestigde diensten van uit het hotel verzorgt. Ingeval van no-show is de klant in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te
betalen. U kunt uw kamer zowel telefonisch als per e-mail annuleren, let op! Uw annulering is pas definitief na ontvangst bevestigingsmail.
Genoemde kamerprijzen zijn zonder garantie. Wanneer er door een fout van het hotel een duidelijk verkeerde prijs staat vermeld, heeft de hotelier het recht de boeking te annuleren.