informatie

 

faciliteiten

Ontdek de vele extra's die Hotel Kogerstaete te bieden heeft. Wilt u gezellig dineren in ons sfeervolle restaurant? Alvast een kijkje nemen naar ons uitgebreide ontbijtbuffet of onze sfeervolle lounge, bar & terras waar u na een heerlijke dag op het eiland rustig bij kunt komen. Het zal u bij Hotel Kogerstaete aan niets ontbreken.

Faciliteiten Faciliteiten

 

Gallery 

Wilt u vóór uw bezoek alvast een kijkje nemen in ons hotel? Bekijk dan onze gallery voor een sfeerimpressie van het hotel.

 

Gallery Gallery

 

Ligging

Kogerstaete is vanwege de centrale ligging op het eiland het ideale beginpunt van uw vakantie. Via de duinen wandelt u binnen enkele minuten naar het uitgestrekte brede strand. Verder vindt u op slechts 150 meter de gezellige Dorpsstraat van De Koog, waar tal van leuke winkels en volop restaurants en terrasjes gevestigd zijn. Ook de andere dorpen en bezienswaardigheden zijn vanwege de ligging in het midden van het eiland goed bereikbaar.

Ligging Ligging

 

Covid-19

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, hanteren wij de volgende maatregelen en doorschuifmogelijkheden.

 

COVID-19 COVID-19

 

 

Annuleringsvoorwaarden

Hier vindt u onze huidige annuleringsvoorwaarden.

 

Annuleringsvoorwaarden Annuleringsvoorwaarden