informatie

 

faciliteiten

Ontdek de talloze extra's die Hotel Kogerstaete te bieden heeft. Wilt u genieten van een gezellig diner in ons sfeervolle restaurant? Of liever ontspannen met wellnessfaciliteiten in uw eigen kamer? U kunt ook een strandhuisje huren voor één of meerdere dagen. Kom tot rust na een heerlijke dag op ons eiland. Bij Hotel Kogerstaete zal het u aan niets ontbreken.

Faciliteiten Faciliteiten

 

 

Gallery 

Wilt u voorafgaand aan uw bezoek alvast een blik werpen in ons hotel? Neem dan een kijkje in onze galerij voor een sfeerimpressie van het hotel.

Gallery Gallery

 

 

Cadeaubon

Een cadeaubon kopen voor uw vrienden of familie? Het perfecte geschenk voor kerst of andere feestdagen. Ontdek de mogelijkheden en verras uw dierbaren.

Cadeaubon uitkiezen Cadeaubonnen

 

 

Annuleringsvoorwaarden

We gaan er natuurlijk van uit dat u uw verblijf niet zult annuleren en kijken ernaar uit u binnenkort bij ons te mogen verwelkomen. Mocht het echter zo zijn dat u toch wilt annuleren, raadpleeg dan onze annuleringsvoorwaarden.

Bekijk onze annuleringsvoorwaarden Annuleringsvoorwaarden

 

 

Livebeelden locatie en informatie

Hotel Kogerstaete is door zijn centrale ligging op het eiland het ideale vertrekpunt voor uw vakantie. Op slechts 200 meter afstand bevindt zich het fietsverhuurbedrijf "Fietsen op Texel," waar gasten profiteren van 10% korting op de huur van fietsen en E-bikes. Via de duinen bereikt u binnen enkele minuten het uitgestrekte brede strand. Bovendien ligt de gezellige Dorpsstraat van De Koog op slechts 150 meter afstand, met tal van leuke winkels, restaurants en terrasjes. Door de centrale ligging in het midden van het eiland zijn ook de andere dorpen en bezienswaardigheden gemakkelijk bereikbaar.

Bekijk Livebeelden en Informatie Livebeelden/ Informatie

 

 

360 tour

Verken ons hotel met een online tour dankzij onze 360-graden technologie.

Bekijk onze 360 Tour 360 Tour