Annuleringsvoorwaarden

Onderstaande gunstige annuleringsvoorwaarden gelden alleen wanneer u rechtstreeks reserveert bij Hotel Kogerstaete. Wanneer u een boeking plaatst via een derde partij zoals Booking.com dan gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld bij de derde partij, u dient in geval van annulering zelf contact op te nemen met het bedrijf waar u de boeking heeft gemaakt.

 Annuleringsvoorwaarden individuen (flexibel rate)

  • Bij annulering tot 7 dagen voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.  
  • Bij annulering tussen 7 en 3 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. 
  • Bij annulering tussen 3 dagen en 24 uur voor de ingangsdatum is de gast gehouden 70% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Wij houden hier als ingangstijd 12.00 uur aan.
  • Elk vooruitbetaald bedrag zal binnen 3 dagen na bevestiging van de annulering aan de gast worden terugbetaald indien een van de bovengenoemde voorwaarden van toepassing is.

 Groepreserveringen zijn reserveringen voor 3 of meer kamers (flexibel rate)

  • Bij annulering tot 14 dagen voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.  
  • Bij annulering tussen 14 en 7 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. 
  • Bij annulering tussen 7 en 3 dagen voor de ingangsdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering 3 dagen of minder voor de ingangsdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Wij houden hier als ingangstijd 12.00 uur aan.
  • Elk vooruitbetaald bedrag zal binnen 3 dagen na bevestiging van de annulering aan de gast worden terugbetaald indien een van de bovengenoemde voorwaarden van toepassing is.

Reserveringswaarde betreft de totaal reservering inclusief overnachtingen, ontbijt, lunches, diners, breaks of andersoort geoffreerd en bevestigde diensten van uit het hotel verzorgt. Ingeval van no-show is de klant in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te betalen. U kunt uw kamer zowel telefonisch als per e-mail annuleren, let op! Uw annulering is pas definitief na ontvangst bevestigingsmail. Genoemde kamerprijzen zijn zonder garantie. Wanneer er door een fout van het hotel een duidelijk verkeerde prijs staat vermeld, heeft de hotelier het recht de boeking te annuleren.