loungebar & restaurant

In onze loungebar en restaurant geniet u van een lekkere lunch, een gezellig drankje of sfeervol diner met een van de vele Texelse specialiteiten die het eiland rijk is. 's Avonds kunt u een keuze maken uit diverse met zorg bereide gerechten, zoals echt Texels lamsvlees of onze Zwitserse kaas- en vleesfondues. Wat is er fijner dan na een heerlijke dag op ons mooie eiland samen te genieten van een goed glas wijn of u te laten adviseren over één van onze vele gin-tonics of mooie cocktails. 

RESTAURANT Bij KOGERSTAETE

Laat onze chef u verrassen met een van onze heerlijke gerechten van puur Texels vlees, zoals onze lams- & runderstoofpotjes of een mooie tournedos  met rozemarijn aardappeltjes uit de oven, of komt u gezellig bij ons fonduen?  U bent van harte welkom in ons restaurant of op ons terras.  Het team van Kogerstaete staat voor u klaar om u te laten genieten van al het lekkers wat ons eiland te bieden heeft.

Bekijk onze lunch & diner kaart Lunch & diner

restaurant LOtte kookt

Iedere dinsdag & woensadag zwaait Lotte in ons restaurant de scepter! Geniet van alle met zorg bereide smaakvolle vegetarische en veganistische gerechten. Lotte wil u graag laten proeven en zien dat gerechten zonder vlees en vis ook heel verrassend en veelzijdig kunnen zijn. Lotte heet u van harte welkom voor een uitgebreide lunch of smaakvol diner

Bekijk Lotte's lunch & diner kaart Lunch & diner

 

Drinks 

In onze sfeervolle loungebar & serre of op ons gezellige terras is het heerlijk vertoeven onder het genot van één van onze drinks. De drankkaart van Kogerstaete bevat diverse Texelse specialiteiten. Wat dacht u van een smakelijke Texelse Skuumkoppe, een Moscow Mule met TX Wodka, een Texelse koffie of een warme chocolade van de Texelse Chocolaterie met óf zonder een shot Jutter? Op onze uitgebreide drankenkaart vindt u vast uw favoriete drankje. 

Bites 

Lekkere trek of wilt u iets hartigs voor bij de borrel? Bestel dan onze nacho's uit de oven, een portie dim sum, Texelse rundvleesbitterballen of lamsvleeskroketjes. U vindt alles op onze met zorg samengestelde biteskaart. 

Bekijk onze drankenkaart Drankenkaart

 

Wijnkaart 

Ook de wijnen en bubbels op onze wijnkaart hebben we met zorg voor u uitgezocht. Houdt u van een volle smaak, een fijne bubbel of een zwoele wijn met een pittige afdronk? Op onze wijnkaart staat voor ieder wat wils. Via Argentinië naar Italie, verder langs Frankrijk, Spanje & Duitsland, wij selecteerden de beste wijnen voor onze gasten. Mocht u zelf de keuze niet kunnen maken, adviseren wij u graag. Komt de fles niet helemaal op, dan kunt u deze in onze wijnklimaatkast weg laten zetten of meenemen naar uw kamer. Neem vooraf alvast een kijkje op onze wijnkaart.

Bekijk onze wijnkaart Wijnkaart