drinks & bites

In onze loungebar en restaurant geniet u van een lekkere lunch of een van de vele Texelse specialiteiten die het eiland rijk is. 's Avonds kunt u een keuze maken uit diverse met zorg bereide gerechten, zoals Texels lamsvlees of onze Zwitserse kaasfondue. Wat is er fijner dan na een heerlijke dag op ons mooie eiland samen te genieten van een goed glas wijn of u te laten adviseren over één van onze vele gin-tonics of diverse cocktails. 

 

Drinks 

In onze sfeervolle lounge, serre of op ons gezellige terras is het heerlijk vertoeven onder het genot van één van onze drinks. De drankkaart van Kogerstaete bevat diverse Texelse specialiteiten. Wat dacht u van een smakelijke Texelse Skuumkoppe, een Moscow Mule met TX Wodka, een Texelse koffie of een warme chocolade van de Texelse Chocolaterie met óf zonder een shot Jutter? Op onze uitgebreide drankenkaart vindt u vast uw favoriete drankje. 

Bekijk onze drankenkaart Drankenkaart

 

Wijnkaart 

Ook de wijnen en bubbels op onze wijnkaart hebben we met zorg voor u uitgezocht. Houdt u van een volle smaak, een fijne bubbel of een zwoele wijn met een pittige afdronk? Op onze wijnkaart staat voor ieder wat wils. Via Argentinië naar Italie, verder langs Frankrijk, Spanje & Duitsland, wij selecteerden de beste wijnen voor onze gasten. Mocht u zelf de keuze niet kunnen maken, adviseren wij u graag. Komt de fles niet helemaal op, dan kunt u deze in onze wijnklimaatkast weg laten zetten of meenemen naar uw kamer. Neem vooraf alvast een kijkje op onze wijnkaart.

 

 

Restaurant Kogerstaete

Op ons menukaart vindt u diverse smakelijke gerechten die wij vers voor u in onze keuken bereiden zoals echt Texels lamsvlees, Texels runder entrecote, huisgemaakte Lasagne of komt u gezellig bij ons fonduen. Wij serveren in ons restaurant alleen lokale vleesgerechten. Wilt u iets hartigs voor bij de borrel? Bestel dan onze nacho's uit de oven, een portie dim sum, Texelse runderbitterballen of lamsvleeskroketjes. U vindt alles op onze met zorg samengestelde menukaart. 

 

Bekijk ons menu Bitesmenu