Annuleringsvoorwaarden

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

Annuleringsvoorwaarden tot 6 december 2020

  1. Bij annulering tot 24 uur voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.  
  2. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

 Annuleringsvoorwaarden vanaf 6 december 2020

  1. Bij annulering tot 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.  
  2. Bij annulering tussen 14 en 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. 
  3. Bij annulering tussen 7 en 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  4. Bij annulering tussen 3 dagen en 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  5. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Mocht u uw boeking willen annuleren, neemt u dan contact op met het hotel. Een annulering kan alleen per email worden gemaakt en is pas geldig na een bevestigingsmail van het hotel.

De genoemde kamerprijzen zijn zonder garantie. Wanneer er door een fout van het hotel een duidelijk verkeerde prijs staat vermeld, heeft de hotelier het recht de boeking te annuleren.